Komp Kamp je nosilac autorskog prava idejne koncepcije obrazovno edukativnog programa pod naslovom "Kompjuterski kamp za decu - Komp Kamp". Autorsko delo je evidentirano u JAA-Autorska agencija za Srbiju. Upisom autorskog dela u evidenciju i deponovanjem autorskog dela obezbedjen je dokaz o postojanju autorskog dela za slučaj povrede autorskog prava.

Kako je nastao kompjuterski kamp 2007. godine

Istinita priča: Letnji raspust je počeo, a jedna mama se našla u dilemi gde da pošalje sina na letovanje - na more ili u planine... sinu je sve izgledalo besmisleno jer "tamo" nema kompjuter... i odatle je krenulo! Ne treba biti Bill Gates, pa znati. Spojiti letovanje devetogodišnjaka sa kompjuterom, izgledalo je kao super ideja! U Srbiji nije bilo takvog mesta, ali nismo se pokolebali - odlučili smo da ga napravimo.RETROSPEKTIVA DESETOGODIŠNJICE RADA:

Posle godinu dana rada i istraživanja na projektu letnjih kampova za digitalnu umetnost, od oktobra 2007. godine do kraja 2009. a putem svoje škole računara "Virtual Home Novi Sad", mama Radoslava napisala je projekat sa programom rada, koncepciju, strategiju, prezentovala je Ministarstvu prosvete, Ministarstvu nauke i tehnologije (tada je nosilo drugi naziv), Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje. Od svih institucija dobila je pismene podrške, za šta smo im veoma zahvalni.
KompKamp, registrovan zvanično u APR 30.januara 2009. radio je 2007. i 2008. pod okriljem škole računara "Virtual Home Novi Sad".

Tako je rodjen PRVI KOMPJUTERSKI KAMP ZA DECU U SRBIJI! "Glavni pokretač" je, dakle stvarno, Teodor, tada 9-godišnji dečak iz Novog Sada, kojem su kompjuter i igrice značile glavnu zabavu.

Teodor je jedan od predavača nekoliko softvera u kampu i glavni konsultant deci. Stub, srce i duša kampa, uvek spreman za urnebesne šale!
Završio je Gimnaziju "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu, bilingvalno odeljenje prirodno matematički smer, sa odličnim uspehom i trenutno studira Computer Science Univerziteta Ryerson u Torontu, u svojstvu njihovog stipendiste.
Zaposlen je honorarno kao učitelj matematike i fizike za osnovce i srednjoškolce u MathGuru školi u Torontu.
U slobodno vreme svira i uči druge da sviraju gitaru, u grupi Musicians Ryerson.

teodor predavac

Upoznajte nas putem video zapisa, u kojem je Teodor, devet godina kasnije, objasnio šta je Komp Kamp.
Central Europian Games Conference, #CEGC2016. Vienna, 2016.
Video sa CEGC Beč, traje oko 17 minuta i na engleskom je jeziku, ali imamo i kraću verziju od 5 minuta,
održan govor na dogadjaju IGNITE, 14.juna, 2016. godine u Novom Sadu, na srpskom jeziku.

Osnivanje prvog letnjeg kompjuterskog kampa za decu je naš doprinos IT usavršavanju dece u Srbiji! Osnivači i autori programa su Radoslava Konjević i Teodor Sandel-Konjević.
Brojni saradnici u radu su stručnjaci i eskperti u IT oblasti, pedagogiji, psihologiji, umetnosti, pravnim naukama i fizičkoj kulturi.
Komp Kamp učestvuje redovno jedanput mesečno u humanitarnim akcijama za decu i bolesne, kao i u mnogim aktivnostima vezanim za bezbednost dece na internetu.
Humanitarne akcije