O čemu se ovde radi?

Poštovani,
zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na upis u tek osnovan Web Direktorijum svih kampova za decu u Srbiji (WDKS), kako bi roditeljima bio omogućen lakši pregled i uvid u postojeće kampove i samim tim olakšan izbor za boravak dece u nekom od kampova u Srbiji.

Direktorijum kampova za decu u Srbiji biće promovisan pred više stotina hiljada posetilaca na informativnim web portalima, web stranicama i grupama na društvenim mrežama.
Web Direktorijum je prvenstveno podrška roditeljima da što bolje i blagovremeno isplaniraju kvalitetno dečije letovanje u kampovima u kojima se radi program za koji su deca zainteresovana.

Odakle ova ideja?
Pratimo već godinama web strane ACA (Američke Asocijacije Kampova) i mnogo učimo od njih, prilagođavajući standarde i sve ono što je dobro za decu u kampovima, a u našim uslovima.
Zašto ne bismo i mi imali svoju Asocijaciju u vidu Web Direktorijuma kampova?
Kampovi će biti upisani u Direktorijum po azbučnom redu.
Svaki kamp Direktorijuma imaće svoj link do svog web mesta (ako nema web stranice, može link do facebook stranice ili grupe), gde će roditelji saznati sve o aktivnostima i radu kampa.

Istovremeno, svaki kamp Direktorijuma imaće i prostor za svoje blog tekstove, sa savetima i o značaju rada svog kampa.
Medjusobna saradnja kampova je dobro došla (iako nije obavezna!), posebno kada su u pitanju razmena iskustava. U tom smislu smo spremni da se sastajemo jedanput godišnje na nivou lidera ili upravnika kampova i nalazimo zajednički rešenja i mogućnosti za što bolji, kvalitetniji i kreativniji rad sa decom u kampovima u Srbiji.

Danas je vrlo teško naći i angažovati odgovorne i stručne saradnike za rad sa decom u kampu i to nam je svima koji se bavimo više godina ovim aktivnostima veoma dobro poznato. U tom cilju planiramo treninge za osoblje koje radi ili želi da radi u bilo kom kampu sa decom, da se angažuju kao saradnici, mentori, savetnici, a povedeni smo desetogodišnjim iskustvom i stručnošću u toj oblasti.

Očekujemo da nam pošaljete poruku, prihvatite i date svoju saglasnost da i vaš kamp bude upisan u ovaj Web Direktorijum kampova. Ukoliko je vaš odgovor pozitivan, potrebno je da pošaljete logo svog kampa i link do željene web stranice, sa jednom rečenicom o vrsti delatnosti kampa (na primer: kamp za strane jezike, kamp za košarku, kamp za igru u prirodi, kamp za muziku i slično).

U pogledu cene domena i hostinga Direktorijuma, koji smo zakupili, na godišnjem nivou, unos vašeg kampa u Direktorijum za prvu godinu je besplatan. Ukoliko vam se svidi rad Direktorijuma svaka sledeća godina članstva u Web Direktorijumu bio bi iznos od 100 ili 200 dinara godišnje, u zavisnosti od broja kampova u Direktorijumu, tek formalno, toliko da se pokriju troškovi domena i hostinga.
Verujemo da ćemo dobiti vašu podršku i saglasnost da postavimo link i do vašeg kampa!

Za svako pitanje ili detalje, molimo vas kontaktirajte nas.
Srdačan pozdrav od osnivača Web Direktorijuma kampova,
Radoslava Konjević i sa saradnicimaKontakt