gde?

~~~

hotel norcev je vaš i naš izbor za drugu smenu 2019.

DRUGA SMENA, od 4. do 17.avgusta, 2019. održava se u Hotelu "NORCEV" na Fruškoj gori, po izboru saradnika, Upravnog odbora Fondacije pod čijim pokroviteljstvom radi klub "KompKamp" kao i mnogobrojnih roditelja čija deca godinama dolaze u kamp.
Komp Kamp instagramu fotografije.
Pratite i našu Facebook stranicu za svakodnevne detalje.

Dobrodošli!


Nekako se prirodno dešava, da svake dve ili tri godine promenimo mesto boravka, da bi bilo zanimljivije kamperima koji redovno dolaze po 5 ili 6 godina, i da istražujemo nova mesta, sa novim sadržajima!

Kada?

~~~

Svake godine tokom jula i avgusta.
Izaberite u vrhu strane u navigacionom meniju Registracija, zatim na dugme Moj izbor. Otvoriće se stranica sa izborom termina i formular za podatke koji su potrebni za registraciju.
Kada popunjen formular pošaljete, ako ste sve rubrike popunili, otvoriće se stranica Dobrodošli u kamp!

Da li se kamp uopšte završava?

~~~
Praktično, traje cele godine! Po završetku sezone kampa, svi članovi našeg Udruženja imaju individualnu pomoć u radu na računaru u trajanju godinu dana, besplatno. Obuka na računarima se nastavlja po izboru svakog člana za usavršavanje i nadogradnju znanja. Obuka se radi u Novom Sadu ili online, putem Skype programa. Naši edukatori većinom žive van Srbije, te je Skype jedna od opcija.