Norcev se nalazi na Fruškoj gori, na nadmorskoj visini od 506m, udaljen 20km od Novog Sada, 4km od raskrsnice na Iriškom Vencu, 65km od Beograda. Hotel raspolaže sa 39 soba, 4 apartmana.

Kada? Od 1.jula do 25.avgusta, u 4 smene po 14 dana. Izaberite termine u vrhu strane u navigacionom meniju pod Registracija, zatim na dugme Moj izbor.

Sobe su 1/2, 1/3, 1/4, 1/6. Svaka soba ima odvojene ležajeve, kupatilo, TV, klima uređaj, telefon i pristup wireless internetu. Posetite web site hotela za detaljniji pogled.

Program neformalnog informatičkog obrazovanja i rekreativnih radionica u Komp Kampu održava se tokom leta, iznimno po koji produženi vikend tokom godine. Program i druženje obuhvata i šetnje po Fruškoj gori, edukativne radionice zaštite životne sredine, radionice "Dirty Hand", u kojoj se deca bave baštovanstvom.
U saradnji sa Centrom za ruralni razvoj i primenjeno obrazovanje iz Jaska deca imaju priliku da učestvuju u poludnevnim radnim akcijama koje ovaj centar organizuje za volontere širom sveta.

Fruška gora je usamljena ostrvska planina u Panonskoj niziji. Prema jugu i severu jako je razuđena planinskim i rečnim tokovima, pri čemu se od glavnog uskog grebena pružaju pojedinačni, bočni grebeni, najčešće sa vrlo srtmim padinama. Lokacija, specifična geološka istorija, različiti mikro-klimatski uslovi, čine ovu planinu veoma interesantnom i važnom za različite naučne oblasti. Zahvaljujući jedinstvenim i veoma brojnim fosilnim ostacima flore i faune, Fruška gora se naziva i "ogledalom geološke prošlosti".
Osnovna karakteristika ove oblasti je postojanje brojnih ugroženih, retkih i zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta. Pašnjaci i plodno zemljište, vinogradi i voćnjaci, ukrašavaju padine i niže delove Fruške gore, dok su površine koje se nalaze na visinama iznad 300 metara nadmorske visine pokrivene gustim, listopadnim šumama. Posebnu vrednost i biser Fruške gore predstavlja 16 pravoslavnih manastira, poznatih po specifičnoj arhitekturi, bogatim riznicama, bibliotekama i freskama. Fruška gora takođe krije i brojne arheološke lokalitete iz praistorijskog i istorijskog perioda. Zahvaljujući bogatstvu prirodnih resursa, predivnim pejzažima, izuzetnom šarmu i lepoti ove planine, Fruška gora je idealno mesto za odmor i rekreaciju koje će vas približiti prirodi.