Hotel Grand

KRUPANJ se nalazi u severozapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Okružen izuzetno, lepom i očuvanom prirodnom sredinom i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima u neposrednoj okolini. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha i zdrave domaće hrane. SPA HOTEL “GRAND”** se nalazi u centru Krupnja, okružen predivnim parkom.
Raspolaže se 260 ležajeva u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su renovirane. Od ostalih sadržaja hotel raspolaže  restoranom sa 350 mesta, Spa centrom sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, saunom, parnim kupatilom, sobom za masažu, banket salom, kafe barom, kongresnom salom, travnatim fudbalskim igralištem, rukometnim, košarkaškim i odbojkaškim terenima. U neposrednoj blizini je gradska sportska hala i gradski otvoreni bazen, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedno sa veštačkom travom.

PPREVOZ ZA DECU, koji je do sada bio isključivo na roditeljima, sada nam je ponudio vlasnik hotela, Turistička organizacija Grand tours. Za prevoz se dogovaramo individualno.

Kada? Od 1.jula do 25.avgusta, u 3 smene po 14 dana. Izaberite termine u vrhu strane u navigacionom meniju pod Registracija, zatim na dugme Moj izbor.

Posetite web site hotela za detaljniji pogled.RETROSPEKTIVA DESETOGODIŠNJICE RADA: